Alle werkzaamheden binnen Brouwerij Rolduc worden uitgevoerd om de brouwerij te verbeteren, in welke vorm dan ook. Op dit moment werken wij als stichting druk aan het vergroten van onze brouwcapaciteit zodat we de sterk groeiende vraag aankunnen.

Onder andere om deze uitbreiding te kunnen bekostigen, zijn wij altijd op zoek naar sponsors. We zijn blij met elke gave zonder verdere verplichtingen over en weer. Daarnaast hebben we onderstaande mogelijkheden om structureel als sponsor van onze stichting op te treden:

 

Deken van het Brouwgilde

Een deken doneert 50 euro jaarlijks en verwerft hiermee eeuwige roem binnen het Brouwgilde en een uitnodiging voor het jaarlijkse Beerfes (Bierfeest).

 

Kanunnik van het Brouwgilde

Een donatie van 100 euro per jaar verzekert je naast eeuwige roem van een plek op onze Wall-of-Fame. Met je eigen naam prijk je op je eigen tegeltje op onze bijna een eeuw oude tegelmuur. Uiteraard word je ook jaarlijks uitgenodigd voor ons Beerfes (Bierfeest) en word je als sponsor met een kleine attentie bedankt voor je bijdrage.

 

Kardinaal van het Brouwgilde

Voor de sponsoren van 250 euro per jaar is er een prominente plek in de brouwerij gereserveerd op de grote kast van de Kardinaal! Beter kun je niet in beeld zijn. Uiteraard zijn daarnaast alle bovenstaande voordelen ook voor jou van toepassing.

Natuurlijk leveren we ook maatwerk in sponsorwensen!
Neem hiervoor en voor bovenstaande mogelijkheden graag contact met ons op!