Abdijbier Rolduc

Een heerlijk ‘Belgisch Blond’ met een 2e vergisting op de fles. Een aangenaam smaakvol abdijbier, af-gebrouwen met zoethout waaraan het kleur en karakter dankt. Abdijbier Rolduc is met 6,5% alcohol een heerlijke begeleider van diverse lichte gerechten zoals gevogelte en salade.

Abdijbier Rolduc Dubbel

Dit bovengistend Abdijbier Dubbel van 7% nodigt uit tot genieten. De mooie donkere kleur verwijst naar de monnikspij en de smaak is vol en afgerond met tonen van koffie en pure chocolade. Abdijbier Rolduc Dubbel smaakt prima bij krachtiger gerechten als geroosterd varkensvlees, saté of zoete gerechten met pure chocolade of brownies.

Abdijbier Rolduc Tripel

Een tripel met aroma’s van rijp geel fruit die terug komen in de smaak. De fruitige tonen gecombineerd met een licht-bittere afdronk brengen dit bijzondere bier mooi in balans. Deze heerlijke tripel van 9% is een genieter bij uitstek. Laat de mooie blonde kleur je uitnodigen om een slok te nemen en de intense smaken waar te nemen die dit rijke bier te bieden heeft. Een stukje hemel op aarde.

Blonde Non

Een heerlijk bloemig en fruitig blond bier van 8%. Mistig door de vergisting op fles en zeer toegankelijk door zijn heerlijk afgeronde smaken. De Blonde Non is een echte uitdager en past goed bij vlees van de grill of bijvoorbeeld een kaasplank met pittige kazen. Een vriendin voor het leven!

Broenge Pater

Een robuuste kloosterling van 7% die door de gangen van de Abdij zwerft. Een smaakvolle, donkere volgeling die openhartig zijn smaken met je deelt en houdt van lekker eten als stoofpotjes, gebraad en desserts met (pure) chocolade. De Broenge Pater zorgt goed voor zijn medemens!

Kloeëster IPA

Een zeer verfrissende IPA die zijn fruitige- en citrus-aroma’s dankt aan de aromahoppen waar hij mee gebrouwen wordt. De Kloeëster IPA is ver doorvergist en krijgt daardoor een aangenaam droge afdronk met fijne smaken van verse thee. Een heerlijke dorstlesser op 6,5% die gelukkig niet bol staat van de bitterheid!

Kølsje jong

Een heerlijke dorstlesser! Een bovengistend blond bier  naar recept uit Keulen en via de eeuwenoude handelsroute tussen Keulen en Antwerpen bij Brouwerij Rolduc terechtgekomen. Ons Kølsj heeft een alcoholpercentage van 5,5 % en past prima bij de borrel, een feest en elk ander gezellig moment.

Roda Bier

Krachtig bovengistend blond bier van 7% met een robuuste afdronk.
Hop en alcohol zorgen ervoor dat dit bier stevig en stabiel maar ook doordrinkbaar is.

Rolducker Zwaere

Gebrouwen met honing van onze kloosterbijen die zich het hele seizoen tegoed doen aan de heerlijke bloemen rondom de abdij. De honing zorgt voor een zoete noot die het aroma van gerookte gerst in toom houdt. De Rolducker Zwaere van 8,5% vertoeft graag in het gezelschap van reerug en everzwijn maar schiet ook prima op met een smaakvolle kaasfondue. Geboren als winterbier maar inmiddels groter dan één seizoen geworden.

Uw eigen bier

Wilt u voor uw bedrijf een eigen bier hebben met bijbehorend etiket, dan kunnen we u daar ook mee helpen. Klik op onderstaande button voor meer informatie!